Over ons

Schiphol Taxi
Over Schiphol Taxi

Over ons

Easy Taxi Schiphol is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van luchthavenvervoer. Wij bieden maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg.

Kortom; heeft u een Schiphol Taxi nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu alleen voor een zakenreis naar Schiphol moet, of met de hele familie vanaf Schiphol vertrekt naar uw vakantiebestemming – wij zorgen dat u er veilig en zorgeloos aankomt.

taxi reserveren

Schiphol Taxi

Tevredenheid

Stiptheid

Wie is Schiphol Taxi?

Over ons

Ruim 15 jaar geleden is Easy Taxi Schiphol begonnen met het vervoeren van personen en groepen in en rond Rotterdam. In die 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde taxibedrijven uit de regio.

Wat doen wij?

U kunt bij Easy Taxi Schiphol terecht voor luchthavenvervoer, persoonsvervoer, zakelijk vervoer, VIP vervoer, groepsvervoer en schoolvervoer. Onze ervaren taxichauffeurs zorgen ervoor dat u zorgeloos en op tijd op Schiphol aankomt.

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Hoe werken wij?

U kunt ons 24 uur per dag 7 dagen in de week bellen als u een taxi nodig heeft. Zodra u Easy Taxi Schiphol heeft gebeld komen wij (indien nodig) direct uw kant op.

Een van onze ervaren chauffeurs zorgt er vervolgens voor dat u zo snel mogelijk op Schiphol of uw plaats van bestemming aankomt.

Bij ons zijn er geen vreemde extra kosten, u betaalt gewoon een vast bedrag per rit.

Specialisaties

Persoonsvervoer

100%

Groepsvervoer

100%

Vliegveldtransfers

100%

Klantgericht

100%